• Den består af popcakes, macaroons, jordbærrene overtrukket i chokolade og årstidsblomster.
 • Macaroons

  DKK 15,00
  Macaroons er nogle små bider fra himlen. Du kan vælge farve og smagvarianter: lemoncurd, chokolade,  karamel, jordbær, hindbær og passionfrugt Ønsker du, at der skal pynt på? lige som fx en enhjørning eller en bamse eller noget tredje? Der er også mulighed for det. Der er et kommentarfelt, hvor du kan skrive dine ønsker. Mindste bestilling af macarrons er 20 stk    
 • Vi er kendt på vores lækre og flotte cupcakes. Priserne afhænger af indholdet og dekoration på din cupcake. Prisen er pr. stk. OBS! Husk lige at tilføje det antal cupcakes som du ønsker at lægge i kurven. Tak :)
 • 3D kager

  DKK 75,00
  Flotte og lækre 3D kager, som kan blive udformet efter dit ønske. Prisen er pr. kuvert. Angiv venligst antal kuverter, som du ønsker til din kage, når du tilføjer varen i kurven.  
 • Grundkagen indeholder som regel en type bund og to forskellige moussevarianter, opsmurt med chokolade ganache.
  Mindste bestilling er på 15 kuverter
  Prisen er pr. kuvert. Vælg venligst antal kuverter, når du lægger varen i kurv.
 • Grundkagen indeholder som regel to forskellige moussevarianter, friske bær, opsmurt med smørcreme.
  Mindste bestilling er på 20 kuverter
  Prisen er pr. kuvert. Vælg venligst antal kuverter, når du lægger varen i kurv.
 • Kagesmagning

  DKK 150,00
  På kagesmagningen bruger vi  50 minutter sammen, hvor I smager på nogle udvalgte smagsfulde bunde og mousse kombinationer. Samtidig bruger vi også tid til at skitsere et design for jeres kage og på at  gennemgå det praktiske omkring kagen sammen.
  Extra tider kan oprettes efter behov. Kontakt mig venligst, hvis dette gør sig gældende.
  Kagesmagningen koster kr. 150,- pr. person, og det er kun målrettet til brudeparret, som har udsigt til at købe en bryllupskage til deres bryllup.   Efter købet send venligst en mail til info@bywendy.dk for at aftale tidspunkt. Mange tak        
 • PDF-kabeloner til tal, bogstaver, hjerte og stjerne.
  
  Efter betaling vil du modtage et link til download af pdf'en.
 • Talkage fra

  DKK 350,00
  Flot kage, lavet af tal, bogstaver eller symboler. Hvert tal/bogstave/symbol HUSK!   Du skal lægge antal af kager i kurven, svarende til dine ønsker. Hvis der fx skal stå tallet "100" med kagen, skal du lægge 3 stk. i kurven, svarende til "1", "0", "0". Talkagerne kan bestilles i A4 (vejl. 8 -10 personer) og A3 størrelse (vejl. 15 - 20 personer) Hver bogstav/talkage indeholder som topping  inkluederet i prisen: 2 x macaroons Bær Meringe kys (i forskellige former)   Ekstra pynt, spiselige blomster, kan tilkøbes. Skriv i kommentarfeltet hvis du har særlige ønsker mht farve nuancer, mm.