• Talkage fra

  DKK 420,00
  Flot kage, lavet af tal, bogstaver eller symboler. Hvert tal/bogstave/symbol HUSK!   Du skal lægge antal af kager i kurven, svarende til dine ønsker. Hvis der fx skal stå tallet "100" med kagen, skal du lægge 3 stk. i kurven, svarende til "1", "0", "0". Talkagerne kan bestilles i A4 (vejl. 8 -10 personer) og A3 størrelse (vejl. 15 - 20 personer) Hver bogstav/talkage indeholder som topping  inkluederet i prisen: 2 x macaroons Bær Meringuekys (i forskellige former)   Ekstra pynt, spiselige blomster, kan tilkøbes. Skriv i kommentarfeltet hvis du har særlige ønsker mht farve nuancer, mm.
 • Den lækreste kærlighedskasse til jer! I denne kasse har vi samlet alt, du har brug for en romantisk valentinsdag/aften. I vores kærlighedskasse finder du: 1 stk naked chokoladekage i to lag med vanilje mascarpone mousse, nutella, friske bær og spiselige blomster. 1 stk flaske lækre boblerne cava af 375 ml 1 stk stor 14 x 14 hjerte cookie håndmalede og overtrukket med hvid Odense marcipan 1 stk  lille buket blomster, løse blomster og chokolade, som kassen vil blive pyntet med. 1 stk flot " Jeg elsker dig" skilte. Du kan tilføje et navn eller billede hvis du ønsker det. Det hele kommer i en robust fine trækasse.
 • En lille version, og personlig anrettet talkage.  Mini talkagen består af to bunde biscuit, to lage af mousse, bær på toppen af moussen og en spiselig blomst på.  Hvis det ikke er sæson for spiselige blomster vil det blive erstattet med en lækker og smuk marcipanblomst på . Mindste antal af kager pr bestilling er 10 stk.
 • Grundkagen indeholder som regel to forskellige moussevarianter, friske bær, opsmurt med hvid chokolade ganache.
  Mindste bestilling er på 20 kuverter
  Prisen er pr. kuvert. Vælg venligst antal kuverter, når du lægger varen i kurv.
 • Kagesmagning

  DKK 150,00
  På kagesmagningen bruger vi  50 minutter sammen, hvor I smager på nogle udvalgte smagsfulde bunde og mousse kombinationer. Samtidig bruger vi også tid til at skitsere et design for jeres kage og på at  gennemgå det praktiske omkring kagen sammen.
  Extra tider kan oprettes efter behov. Kontakt mig venligst, hvis dette gør sig gældende.
  Kagesmagningen koster kr. 150,- pr. person, og det er kun målrettet til brudeparret, som har udsigt til at købe en bryllupskage til deres bryllup.   Efter købet send venligst en mail til info@bywendy.dk for at aftale tidspunkt. Mange tak        
 • Grundkagen indeholder som regel en type bund og to forskellige moussevarianter, opsmurt med chokolade ganache.
  Mindste bestilling er på 15 kuverter
  Prisen er pr. kuvert. Vælg venligst antal kuverter, når du lægger varen i kurv.
 • 3D kager

  DKK 85,00
  Flotte og lækre 3D kager, som kan blive udformet efter dit ønske. Prisen er pr. kuvert. Angiv venligst antal kuverter, som du ønsker til din kage, når du tilføjer varen i kurven.  
 • Vi er kendt på vores lækre og flotte cupcakes. Priserne afhænger af indholdet og dekoration på din cupcake. Prisen er pr. stk. Alle cupcakes er fyldte med frosting eller marmelade og friske bær inden i. OBS! Husk lige at tilføje det antal cupcakes som du ønsker at lægge i kurven. Tak :)
 • PDF-kabeloner til tal, bogstaver, hjerte og stjerne.
  
  Efter betaling vil du modtage et link til download af pdf'en.
 • Den består af popcakes, macaroons, jordbærrene overtrukket i chokolade og årstidsblomster.
Go to Top