Lidt om mig

By Wendy blev født ud fra en ide, en hobby, et behov for uafhængighed og lyst til at skabe værdi gennem kreativitet.

Jeg startede denne rejse i november 2017, og siden da er firmaet vokset i popularitet og i præference blandt dem som smager vores kager. Vi har ikke hemmelige opskrifter eller andet hokus pokus. Vi tror på gode råvarer og respekt for hvad vi fremstiller til vores trofaste kunder.

Det er en ubeskrivelig følelse når vi har lov til at følge jer hele vejen, fra bestilling til jeres families store begivenhed. Vi har flere gange hjulpet det forelskede og forventningsfulde brudepar med at leverer jeres bryllupskage, for efterfølgende at få lov til at levere en barnedåbskage, en fødselsdagskage, eller blot nogle cupcakes til at forsøde deres familiemøder. Det er bare den bedste belønning som jeg kan få, når man kan få lov at bidrage til gode stunder.

Hos By Wendy garanterer vi, at vi gør vores bedste for at afspejle den bedste kombination inden for kageverden: det flotteste kunstneriske design og de bedste smagsoplevelse i hver af vores kager. Vi går altid de ekstra meter for at få tilfredse kunder.

Jeg har tilegnet mig kompetencer inden for konditorifaget og kagedekorationen fra de bedste nationale og internationale navne som fx Selandia, australske Allan Dunn; italienske Molly Coppini, Mary Torte og Natali Kishkovich; britten Zoe Hopkinson og from Malasya Kelvin Chua.