Hvem er Wendy?

Wendy er motorkraften bag By Wendy Kager.

Hun siger om sig selv: “Helt fra da jeg var barn, har jeg nydt at bage og dekorere. Et par år og en mulighed senere, er dette blevet min passion og levevej!

Jeg har altid være kreativ og haft en sans for detaljerne. Men indtil 2015 brugte jeg min kreativitet på at udvikle HR projekter, som udviklingskonsulent i Københavns største arbejdsplads.

Jeg fik en mulighed for at springe ud i, kageuniverset, og jeg ikke har fortrudt den beslutning et eneste sekund.

Som nogen sagde, er jeg er blevet bidt af en gal kagemand, og der er ikke nogen behandling for det!
Så jeg besluttede mig for stille og roligt at skabe et lille “kageimperium” ude i mit nyrenoverede kageværksted, som I kan se på billederne.

Jeg har tilegnet mig kompetencer inden for konditorifaget og kagedekorationen fra de bedste nationale og internationale navne som fx Selandia, australske Allan Dunn; italienske Molly Coppini, Mary Torte og Natali Kishkovich; britten Zoe Hopkinson og from Malasya Kelvin Chua.

Jeg har etableret et fødevaregodkendt køkken på min adresse, hvor jeg fremstiller kagerne. Inspirationen til kagerne bliver hentet i hverdagen og naturen, om det er mønstre, farver eller bygninger, alt kan blive omsat til kage.
Jeg er især passioneret omkring at lave bryllupskager. Jeg nyder at snakke med brudeparret og at hjælpe dem med at designe en personlig og uforglemmelig bryllupskage”

By Wendy Kager byder regelmæssigt velkommen til en kagesmagning en gang pr måned. Du kan tilmelde dig til kagesmagning via dette link.